Websites, Webshop, Design and Marketing

WEBSITES
WEBWINKELS

vanaf € 799,-

ONLINE
MARKETING

vanaf € 49,-

HUISSTIJL
DESIGN

vanaf € 99,-

WERKPLEK
BEHEER

vanaf € 99,-
ZCHOK BULLETIN
ZCHOK BLOG
CMS voor uw website

Er is een veelvoud van gratis open source Content Management Systemen verkrijgbaar waarmee een website ontwikkeld kan worden. Welke u kiest hangt af van uw eigen voorkeuren, het doel en toekomstplannen van uw site. Voor onze klanten gebruiken we het CMS in OFBiz om websites mee te onderhouden. In dit blog meer over dit CMS en waarom Zchok dit gebruikt.

Robots, crawlers en spiders

Google en andere zoekmachines gebruiken zogenaamde robots, crawlers en spiders om uw website van A tot Z door te lichten. Het zijn programma's, scripts die alle hyperlinks op uw website volgen en zo de gelinkte pagina's in kaart brengen. Dit artikel bevat een aantal tips om deze programma's te helpen de juiste weg te vinden en zo uw Google prestaties te verbeteren.

Maak Uw Blog Effectief

Als u een blog voor uw website of webwinkel heeft of wilt beginnen lees dan de tips in dit artikel. Een goed geschreven blog dat voldoet aan een aantal voorwaarden zal de effectiviteit verhogen; kans op hogere Google ranking, terugkerende bezoekers voor uw website of webwinkel, en een hogere conversie in uw webwinkel. Uiteindelijk wilt u dat uw blog een steentje bijdraagt aan een hogere klantloyaliteit en betere verkoopcijfers.

Zchok newsletter

Stuur ons een
e-mail als u interesse heeft in onze nieuwsbrief.